Vakantie op een Jacht in Kroatië

 

 De laatste tijd combineer ik mijn vakanties met werk, en ik heb gemerkt dat dit leidt tot zeer effectieve samenwerkingen. Deze maand bracht ik een week door met een nieuwe klant en een jeugdvriend in Kroatië. We maakten een zeiltocht op een jacht en zeilden zelf tussen de kleine eilanden door. Onze zeilavontuur was vol spanning, en zelfs gevaar, want we voeren door een echte storm en zagen een tornado op zee. In mijn beleving waren de golven gigantisch, beter dan elke attractie, en ze laten je beseffen hoe klein we eigenlijk zijn in dit immense universum.

Voor degenen die graag op een boot zitten, met of zonder schipper, kun je dit avontuur herbeleven en ook nog profiteren van een mooie korting, omdat ik de eigenaar van de boten ken en hij deze aanbieding heeft beloofd. Hier vind je een link naar de website waar je een specifieke boot kunt kiezen en een reservering kunt aanvragen. https://kroatie.pro/offerte.html Durf het aan! We hebben maar één leven, en iedereen zou minstens één keer het gevoel moeten hebben als kapitein op zee, met de vrijheid om de zeilen te hijsen. Onvergetelijk — ik doe het zeker opnieuw als ik volgend jaar de kans krijg. kroatie

Er zijn inmiddels meer dan 15 verschillende cruise- en sportjachten beschikbaar bij deze eigenaar, en er is meestal wel één beschikbaar voor reservering. Kijk in de beschrijving of de eerste reactie voor de link naar het contactformulier waar je een jacht kunt boeken.  

De charter zelf onderhoudt langdurige samenwerkingen met tal van bedrijven, zowel in Kroatië als internationaal. Ze zijn trots op hun samenwerking met meer dan 300 jachtbedrijven wereldwijd. Hun team bestaat uit professionele schippers en instructeurs. Daarnaast beschikt dit charterbedrijf over een eigen vloot zeiljachten, die elk jaar verder wordt uitgebreid. Momenteel heeft hun vloot in Marina Pirovac meer dan 49 zeilboten, waaronder de Dufour 56 Exclusive, Bavaria Cruiser 41S, Bavaria C42, Oceanis 51.1, en drie Dufour 48 catamarans, evenals de Elan E4, E6, Impression 43, Impression 40.1, en Impression 45/45.1. We hebben de Elan E6 uitgeprobeerd: een zeilboot die zeer eenvoudig te besturen is en stabiel in zee ligt.

Deel je ervaringen in de reacties: wat is jouw ervaring met zeilen in Kroatië? Vertel het ons; het is altijd interessant om te horen.

 

Reacties